Optimals Hydra Radiance Лесен дневен крем

630.0 ден
Хидратантен дневен крем. Создаден од експерти за хранлива нега на кожата, дејствува на балансирање на сјајот и хидратација на кожата цел ден. Со витамин Ц за заштита на кожата од стресни фактори на животната средина, плус антиоксиданти од шведски растителни екстракти.
  • Клинички докажана 24 часовна хидратација
  • Лесен хидратантен крем што лади и освежува при контакт
  • Матирачки крем, ја прави кожата помека и посјајна