За Нас

Сè започна со сонСон споделен од браќата Јонас и Роберт оф Јохник и нивниот пријател Бенгт Хелстен. Тројца шведски претприемачи основале компанија што прави висококвалитетни производи за убавина инспирирани од природата, достапни за многумина.Денес Орифлеим прерасна во светска компанија и заедница со милиони независни Бренд-партнери, во повеќе од 60 земји, кои го споделуваат сонот на нашите основачи да продаваат Орифлеим-производи за убавина и здравје низ целиот свет.